Velkommen til min X-Files side

 

Husker i de glade 90'ere, hvor det føltes som om verden stadig var "uskyldig"? The X-Files serien skulle hurtigt ødelægge dette for mig, da jeg og millioner af seere igennem flere år blev fanget af spændingen fra denne serie, om de to FBI agenter - Fox Mulder og Dana Scully, der undersøger alle usædvanlige sager, som det normale FBI ikke (gider) at tage sig af.

 

Undervejs i showet - der på dansk hed "Strengt Fortroligt", kom agenterne på en opdagelse i den paranormale verden, hvor folk har overnaturlige evner af en slags, de møder sære skabninger, og ikke mindst folk der er blevet bortført af rumvæsener. De to agenter prøver - med lidt hjælp fra ukendte kilder fra regeringen, at opklare den mystiske sammensværgelse, som Mulder har kendt til lige siden han som 12-årig knægt, oplevede sin egen 8-årige søster blive kidnappet af rumvæsener.

 

Herunder finder du en oversigt over alle 9 sæsoner og de to spillefilm. Jeg er i fuld gang med at se hele serien igen, og du kan se hvor langt jeg er nået, når der er tilføjet ekstra informationer om showet, plus billedgalleri. Du vil også kunne finde alt andet X-Files relateret indhold, bl. a. links, sjældne interviews og bag kameraet, osv...

 

God læselys!

Klik på filmens titel for at komme til siden. Du kan fortsætte derfra ved at trykke på den næste film der står ved "fortsættes i" Tryk på billederne for at se den originale størrelse.

 

 

 

Mickey4700 2012 © Copyright

 

DISCLAIMER: This is a non-profit website and copyright infringement is not intened