VERDENSKRONOLOGI

Velkommen til min verdenskronologi

Her på denne side vil der blive lagt mange links ind til de steder af verden hvor jeg synes der har været sket noget spændende eller interessant eller mystisk. Det er alt sammen blandet sammen i én stor oversigt, som jeg håber i også synes er et godt påfund. Denne oversigt med begivenheder fra hele verden, vil jeg opdatere hen ad vejen, så længe jeg er "på rejsen rundt".

Jeg præsenterer artikler, billeder og andet fakta ud fra den liste over lande der er i verden, alt fra A-Å af verdensbegivenheder, store som små! Kildeangivelser skrives efter teksten, eller er allerede angivet via links.

Alle disse ting, kunne du så undre dig over hvorfor jeg vil sætte op på denne måde. Jo, se.... Jeg kan godt lide at se begivenheder i oversigter, i stedet for at skulle lede tilfældigt efter dem, på nettet eller i bøger, medier osv... På den her måde, giver det mig en slags klarhed over hvad jeg selv kender, har hørt om, eller er interesseret i, hvad angår vores historie her på planeten Jorden. Jeg håber at du også finder det interessant.

 

Jeg vil berøre mange forskellige emner ved de forskellige lande både af fakta og fiktion, og steder hvor begivenheder finder sted, bliver nævnt, og så vidt som muligt dato og årstal. Højreklik på landets navn og åbn nyt vindue - du skulle herefter se hvor på Jorden landet er placeret - hvis du ikke ved det i forvejen!

De lande der er markeret med FED tekst er dem, hvor jeg har indsat små artikler og facts ind. Resten er tomme. De vil blive udfyldt hurtigst muligt - eller når der er noget værd at sætte på.

Læs flere tips i bunden af siden...

 

Takket være Google Earth, er det nu muligt at rejse hele verden rundt, med dette fantastiske omfattende gratis program.

 

HER på Google Earth Anomalies kan du se hvad andre har fundet af sære ting i programmet.

 

Se også her: Google Earth Hacks

 

Hvis du ikke har det omtalte program, kan du hente det HER, og se med på hvad jeg udforsker - og endnu bedre - rejst selv Jorden rundt hjemme fra din computer. Det skal dog lige siges, at endnu en af de smarte ting som programmet kan, er at bevæge sig ud i universet og zoome ind på de fjerneste stjerner og planeter!

Hvis du selv vil slå navne eller lande op, så brug wikipedia eller google for at finde det du søger efter, hvis ikke der allerede linkes til det.

 

 

 

www.mickey4700.dk © 2011

www.mickey4700.dk